MIT TENNE JÉZUS -  WWJD filmek három része 
Görgess lentebb hogy megnézhesd 

Mit tenne Jézus - What Would Jesus Do?

feliratos film

https://gloria.tv/video/GwVqyd2hCEKWHTgtCGKRMdqGC

 

A film egy lelkészt is súlyosan megrázó tragédiával indul. Végül azonban nagyszerű példát mutat arra, mit jelent meg is cselekedni azt, amire Jézus az Ige által indítja az övéit. "Ti azonban nem test szerint éltek, hanem Lélek szerint, ha Isten Lelke lakik bennetek. De akiben nincs a Krisztus Lelke, az nem az övé. ... Akiket pedig Isten Lelke vezérel, azok Isten fiai." (Róma 8,9-14)

 

Mit tenne Jézus? 2. 

WHAT WOULD JESUS DO 2.

 

 https://gloria.tv/video/aF9GLaAaCPbi24hezZUT7J2S1

Matthew egy problémás kamasz egy összetört családi otthonból. Amikor a helyi gyülekezetet megrongálja csalódottságában; a szülei megegyeznek a gyülekezettel, hogy helyre kell hoznia a károkat a fiúknak. Miközben a gyülekezet javításán dolgozik, találkozik Ernest-el, aki egy rutinos fafaragó, aki készítette a különleges fadekorációt, mely a rongálásban tönkrement. Most együtt kell működniük, hogy a templom ismét különleges dekorációval büszkélkedhessen, és mindemellett nekik is sikerül helyreállítani hitüket Istenben és ezáltal az életük is megváltozik.

 

Mit tenne  Jézus? 3 

WHAT WOULD JESUS DO 3

 https://gloria.tv/video/8z3JvLLQeQzgBAZ87u6AeagLV

 

Ebbe a városba érkezik egy új lelkész is, akinek először a helyi templomot kellene rendbe raknia. Talán nem is gondolja, hogy milyen kihívás elé kerül. És a helyi közösségben és a környéken sokan élnek, akiknek az életében igazán szükség lenne Krisztus éltető erejére. Érdemes feltenni a kérdést, bármilyen helyzetben.

"Mit tenne most Jézus?"

 

  

Mit tenne Jézus

Mit tenne Jézus 2.

Mit tenne Jézus 2.

Mit tenne Jézus 3

Mit tenne Jézus 3.