Küzdelem az első születésnapért -  Fighting for first Birthdays

 

http://www.youtube.com/watch?v=z-ewFxS6Wd4&feature=youtu.be

 

 Egy gyermek születésnapja lehetne, aki szerethetné édesanyját, ha megszülethetett volna. De egy rossz döntés miatt ez nem történhet meg ...

A film érzelmi oldalról közelíti meg azt a döntést amellyel az abortusz elkerülhető lehetne. Sok szülő csak a megalázó beavatkozás után ismeri fel, hogy mit tett, és döntésével mit veszített el. Nem csak a gyermekét, hanem lelki békességét is.

Ez a kis film  egy lehetőség arra, hogy meggondolják magukat azok ,akik csak ezt a lehetőséget látják maguk előtt.

Igaz, hogy egy gyermek érkezése, egy újszülött felboríthatja a megszokott élet rendjét, több gonddal és nehézséggel kell szembe nézni, de Isten ajándéka, a gyermek, a jövőtől való félelmet elűzi és kárpótolja.

Az anyai szív, a gyermek utáni vágy minden nőben ott dobog és legtöbb férfi is szeretne egyszer büszke apa lenni. Ne engedjük, hogy a napi gondok,  terveink nemkívánatossá tegyék a megszületésre váró magzatot.

Ne feledjük, a remény sokszor csak hiú ábránd, és többnyire csalódunk benne. Ne kergessük az álmainkat, helyette inkább örüljünk annak ami van.

Ti, választás előtt álló szülők, jól fontoljátok meg az abortusz melletti döntéseteket!

A nyakatokba fonódó karokat, a biztonságot kereső kisgyermek ölelését, ne dobjátok el magatoktól. Soha nem tudhatjátok, hogy mit veszítenétek ti, vagy akár a világ.

Ajánld ezt a kis filmet az ismerőseidnek is. Hidd el, életet menthetsz!