Végtagok nélkül - Nick Vujicic

Te erős leszel a végén?

Egy megható  történet a végtagok nélkül született Nick Vujicic-től. Ezen a napon ezek az iskolások olyan tanítást hallhattak, amit valószínűleg életük végéig nem fognak elfelejteni... 

Nick Vujicic végtagok nélkül is boldog ember! Nick Vujicic 1982 december 4-én született Melbourneben. Első szülött gyermek volt az ő szerb keresztény családjában. Nick születési rendellenesség következtében, váll magasságban elvesztette mind a két karját, és csak egy kicsike lába fejlődött ki kettő darab újjal, ami kiáll comb magasságban. Ez természetesen sokkolta Nick szüleit annak ellenére, hogy szervezetileg teljesen egészséges volt.

Az élete nehézségekkel és viszontagságokkal volt teli. A testi fogyatékossága miatt (bár kérvényezték) Nick nem járhatott hagyományos iskolába, annak ellenére, hogy nem volt értelmi fogyatékos. Az iskolai évei alatt az ausztrál törvények megváltoztak, és Nick egyike lett azoknak a sérült tanulóknak, akiket átvettek hagyományos iskolába. Megtanult írni a bal "lábán" levő két ujjal egy speciális, a nagy lábujjára felcsúsztatott eszköznek a segítségével. Megtanult számítógépet is kezelni, és gépelni a "sarok és lábujj" módszer segítségével (ahogyan az előadásain bemutatja). Továbbá Nick képes eldobni a teniszlabdát, és és telefonálni is (ezt is bemutatja az előadásokon).

 

 Reagálás a videóra:(levelet küldte B.Irma-USA)

Idézet

"Hálásan köszönöm Neked, ezt a gyönyörű  ajándékot!!!!!!!
A 2008-as év nem kezdődött számomra túl jól. Nagyon sok fájdalom, bánat, keserűség ért, és úgy éreztem hogy Isten is elhagyott!!!!!  Sírtam, dühöngtem, ordítottam a fájdalomtól, még ma is. De ma a Tőled kapott videót megnézve, azt kérdezem, mi az én fájdalmam, bánatom?  Semmi, nulla áthúzva, ezt a filmet nézve ERŐT kaptam, a felém nyújtott segítő kezet erősen fogom, és a NEHÉZ HÁTIZSÁKOMAT ISTEN ELÉ TESZEM!!! És tanulok, tanulok, hogy másokat segítsek, gyógyítsak, hogy még jobb ember legyek, mint ami most vagyok, és ALÁZATTAL fogadok mindent, amit- jót, rosszat, - kapok!!!!!!!!!!!  MERT TANÍTÁS VAN MINDENBEN!!!!!!
 
Köszönöm, hogy Rám gondoltál, és elküldted ezt a videót Nekem, a lehető legjobbkor!!!! Még a tengerentúlról is megérezted hogy bajban vagyok. Biztos vagyok benne hogy nincsenek véletlenek!!!!!!!!!!!!!!
január 31., 22:35"