Örülj annak amid van - Nick Vujucic inspiráló videói 

 

Nick Vujicic élete inspiráló lehet minden ember számára. A lényege az, hogy soha ne add fel. Ne azt  sirasd amid nincs, hanem örülj annak amid van. Számtalan ember van akinek az élete látszatra tökéletes. Keze, lába ép, lát a szemeivel, hall a füleivel, de lelkileg sebzett, kiégett. Nem látja a szépben a szépséget, a napfényt, elégedetlen az életével. Zavarja a külseje. A sovány teltebb szeretne lenni, a duci fogyni akar, a kopaszodó dús hajat, és sorolhatnánk számtalan sorokban, hogy mennyi hibát találunk kinézetünklben. Próbálkozunk,  és ha ez nem sikerül akkor úgy érzzük, hogy lenéznek, megvetnek, szeretetlenséget érzünk magunk körül. 

Egyszer pedig találkozunk Nickkel és elszégyeljük magunkat. Ő, akinek lenne oka a panaszkodásra, nem teszi. Példát mutat nekünk. Pedig előtte jócskán tornyosulnak akadályok, mégsem adja fel. Örömet talál abban ami mi mindennaposnak érzünk és már észre sem vesszük. Minden nap kihívás az életében, de küzd, nem adja fel. 

Hogyan sikerülhet ez neki, kérdezhetnénk. Istennel való találkozása a válasz erre. Jézus Krisztus által békességet kapott. Nem magával foglakozik, hanem életével, kitartásával, vidámságával, szeretetével Jézus Krisztust hirdeti. Bizonysága erőt ad az erőtlennek, hitet a hitetlennek és reményt a reménytelennek. 

Bármilyen gondod, nehézséged van, soha ne add fel! Ne engedj az elkeseredésnek, a depressziónak. Jézus Krisztusnak van megoldása a te életedre is. Ő szeret téged. Lehet, hogy úgy érzed mindenki elhagyott és értelmetlen az élet. Hidd el ez a gonosz sugallata akinek az a célja, hogy ellopja az örömeidet, függőségbe taszítson és a pokolba juttasson. 

Hívd segítsül a megváltónkat, szabadítónkat, Jézus Krisztust. Bármilyen és bármekkora bűn van az életedben amelyről azt gondolod, hogy még Isten sem tud megbocsátani, felismered, hogy nem igaz. Ha őszintén, szívből megvallod és megbánod bűneidet, azokat átadod Jézusnak bűnbocsánban lesz részed. Megszabadulsz a gyötrelmektől, az önvádlástól. Kapsz egy isteni vezetés, amelyből megtudod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy átadd életed Jézusnak és megváltott gyermeke lehess. (bacsipista)

Nézd meg  az alábbi videókat melyek várhatóan hozzád is szólnak.

Nick Vujicic Kéz nélkül, láb nélkül / No Arms, No Legs, No Worries!

Nick Vujicic

Nickről annyit érdemes tudni, hogy Ausztráliában született teljesen egészségesen - csak épp kezek és lábak nélkül. A combjából csupán két kis ujjacska nő ki, amiknek köszönhetően Nick megtanult írni és gépelni. A szerb bevándorlók első gyerekeként napvilágot látott kisfiút természetesen rengeteget csúfolták kiskorában, hiszen nagyon más volt, mint a többiek. Egy ideig még normális iskolába sem járhatott az állapota miatt, noha felfogása kitűnő, sőt: kimondottan intelligens, jóagyú gyerek volt, aki kevés tanulással is kiváló jegyeket szerzett.

Forrás: http://www.youtube.com/watch?v=HFmQTT87nmc

 

Nick Vujicic - Egy boldog ember 

Ez a riport nagyszerű példa arra, hogy mit végezhet el Isten Igéje egy emberi szívben. Nick életét a János 9,1-3 változtatta meg: "Amikor Jézus továbbment, meglátott egy születése óta vak embert. Tanítványai megkérdezték tőle: „Mester, ki vétkezett: ez vagy a szülei, hogy vakon született?" Jézus így válaszolt: „Nem ő vétkezett, nem is a szülei, hanem azért van ez így, hogy nyilvánvalóvá legyenek rajta Isten cselekedetei."

Bár elsőre nehéz elképzelni, hogyan, Nick mégis teljes életet él: úszik, csúszdázik, sportol, dolgozik, és van egy csodaszép felesége, akivel nagyon szeretik egymást, hamarosan gyerekeket is szeretnének. "Eleinte szomorú voltam, hogy nincsenek kezeim, amelyekkel megsimogathatnám a feleségemet, megfoghatnám a kezét. De aztán rájöttem, hogy megérinthetem a szívét, ugyanúgy, mint bárki más. És így mindketten boldogok vagyunk..."

forrás: http://www.youtube.com/watch?v=_-s_dy-K24Q

Nick Vujicic - Remény

 forrás: http://www.youtube.com/watch?v=g5oV_y59X5o