Meggyógyultam a rákból

 

Jézus a gyógyítóm! 
(Bemerítés előtti bizonyságtétel)

 

„Íme az ajtó előtt állok és zörgetek; ha valaki meghallja az én szómat és megnyitja az ajtót, bemegyek ahhoz és vele vacsorálok, és ő én velem.(Jel 3,20) 

...Magdi vagyok és szeretettel köszöntelek Benneteket. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy bizonyságot tehetek Isten jóságáról és kegyelméről.

Keresztény hátterű családból származom, ezért Jézus neve nem volt előttem ismeretlen. Gyermekeimet elvittem megkereszteltetni, jártam templomba is, de nem volt kapcsolatom Istennel.

Nagyon sok problémám volt. Nehéz és szegényes gyermekkorom után a felnőtté válást is egy súlyos baleset nehezítette meg. Villamos alá kerültem, melynek nyomait most is magamon viselem.

Házasságban élek, 4 felnőtt gyermekünk és egy unokánk van.

A nehézségeim akkor kezdődtek, amikor egy orvosi vizsgálat alkalmával rosszindulatú csomót találtak szervezetemben. Ekkor egy éjjel arra ébredtem, hogy valaki állt az ágyam mellett. Rám nézett, arrébb ment, köpenye megérintett engem. Reggel már tudtam, hogy Jézus volt az éjszakai látogató. Ekkor még nem értettem, hogy Jézus hívott, folytattam életem a betegségem általi lenyomott állapotban.

Megműtöttek, eltávolították a csomókat, szedtem tovább a gyógyszereket. Pár év után ismét jelentkezett a rosszindulatú csomó, újabb műtétre került sor. Összeomlottam és éreztem, hogy valamit tennem kell.

Egy ismerősöm unszolására elmentem a HIT Gyülekezetbe, bemerítkeztem, de továbbra is úgy éltem, mint azelőtt. Kereszténységemből férjem az érezte, hogy a korán kezdődő istentisztelet miatt elmaradt a megszokott vasárnapi húsleves.

Isten nem hagyott el. Ismét meglátogatott. Arra ébredtem, hogy szól a csengő, kopogás hallatszott az ajtó felől. Hallottam a hangot: - Hozzád jöttem, engedj be!  Felkeltettem férjemet, elmondtam neki a történteket. Ő azt válaszolta, hogy Jézus személyesen keresett meg, és arra kér, hogy tárjam ki szívem ajtaját, hogy áramolhasson a szeretet, arra kér - engedjem be őt az életembe.

Amikor férjem csatlakozott az Agapé Gyülekezethez, elkísértem őt az istentiszteletekre, majd a hétköznapi alkalmakra. Részt veszek rendszeresen a Havanna csoport munkájában, az Alpha vacsorákon konyhai szolgálatban, közbenjárói imaszolgálatban tevékenykedem.

Nyitott vagyok arra, hogy Isten formáljon és alakítson, mert szeretnék jó keresztény testvér, feleség és anya lenni. Tudom, sok még a hibám, de Isten ezek legyőzéséhez minden segítséget meg fog adni. Hiszem mert Isten bizonyított: A műtét óta eltelt 5 év vizsgálati eredményei azt bizonyítják, hogy a rák okozta megbetegedés elhagyta szervezetemet.

Meggyógyultam a rákból, gyógyult vagyok, és ezt Jézusnak köszönhetem. Bízom abban, hogy gyermekeink is követni fogják példánkat, és ők is Isten gyermekei lesznek.

Köszönöm, hogy szeretettel vettetek és vesztek körül, és boldog vagyok, amiért az Agapé gyülekezet tagja lehetek.

Bízzatok Istenben, és amikor zörget, szívetek ajtaján nyissátok meg előtte! 

Bné. S. Magdi