Baracskai börtönmisszió 2013.10.03

 

Ismét Baracskán jártunk börtönmissziós csapatunkkal. ezen a napon az Élő Ige gyülekezet dicsőítői szolgáltak velünk együtt. Bár nem teljesen helyes a megfogalmazás, mert javarészt ők szolgáltak, mi pedig az imatámogatást nyújtottuk a részükre.

Most 60-70 elítélt jött az istentiszteletünkre, a Jobb Lator kápolna szinte megtelt. Voltak régiek és újak, megtértek és Istent keresők, valamint érdeklődők akik csakaz időtöltés kedvéért jöttek el.

Jó volt látni, hogy amint elkzdődött a dicsőítés ezek az emberek felszabadultak, levetkőzték gátlásaikat, tapsoltak, lábaikkal verték az ütemet, az ismerős dalokat énekelték. nem tudtak betelni a zenével, amelyen keresztül Isten hangját hallhatták meg.

A dicsőítés közben több bizonyság is elhangzott a testvérek részéről amelyben megtérésük történetét mndták el, beszéltek Isten kegyelméről és a megtérés szükségéről, nem eltitkolva azt, hogy a megtéréssel nem az várható, hogy a gondjaik meg fognak szűnni, de megtérés után azokkal nem egyedül kell megbírkózni, mert Jézus Krisztus is velük lesz.

Egy közös imában többen is befogadták Jézust az életükbe és elindulhattak a kereszténnyé válás útján. Rögös lesz az útjuk, de már nem lesznek egyedül. 

Börtönmissziós csapatunkkal megpróbálunk nekik segitséget nyújtani, hogy elindulhassanak a megszentelődés útján.

Képeket nem készíthettünk az alkalomról, de a szolgálat végeztével  mi a szolgáló testvérek megörökítettünk csapatunkról egy-egy pillanatot. 

A képre kattintva megnézhetitek a börtönmissziós albumot.