Agapé nap 2010.nov.20. 

 

Az Agapé Gyülekezet Budapesti és vidéki gyülekezetei egy közös alkalomra jöttek össze ezen a napon.

Az Agapé nap dicsőítéssel kezdődött amely előkészítette a résztvevőket arra, hogy az Úr jelenlétébe kerülhessenek. Egy szívvel dicsérve Istenünket emeltük fel hangunkat, amely elhatolt a magasságokba. Több gyülekezet volt jelen, egységbe tömörülve és részt vettek  ezen a napon. Velük együtt érkeztek  azok a testvérek is akik bemerítkezésükkel tettek bizonyságot döntésükről, és régi életüknek meghalva, Jézustól kapott újjászületésükkel pecsételték meg az úrral kötött szövetségüket.

Bizonyságtételükben elmondták, hogyan kerültek kapcsolatba Istennel, miként fogadták el Jézust  Uruknak és megváltójuknak, és milyen változások következtek be ezáltal  életükben.

A bemerítkezések után a résztvevő gyülekezetek vezetői egy szellemmel, a Szent Szellemmel átitatva mondták el az Úr üzenetét a jelenlévőknek.

A közös ebéd elfogyasztása után folytatódott délután az Istentisztelet, a dicséretek után a bevezetőként a "Pillangó cirkusz" című film levetítésével amelyre épült a  délutáni tanítás.

Előrehívásos imádkozások következtek életünk különböző területeire, és az Ároni áldással bocsájtotta útjára a gyülekezetet.