Móni megtérése

 

 Móni vidéken élt  három gyermekével és férjével. A kapcsolatuk megromlott és különváltak. Móni kilátástalannak érezte életét, depresszióba került. Gyermekeivel együtt testvéréhez utazott és velük együtt jött el az istentiszteletre ahol behívta életébe Jézus Krisztust, Urának és megváltójának.

Röviddel a megtérése után találtak a lakótelepen egy viszonylag olcsón bérelhető lakást. A legnagyobb hóesés idején mentek le autóval a vidéken hagyott holmijaikért. Az Úr kegyes volt hozzájuk, baj és probléma nélkül tértek vissza.

Az ezt követő istentiszteleten középső lánya, Barbi is behívta  életébe Jézust és olyan jó látni, hogy a család élete rendeződik és megtalálták a helyes utat.

A videón Móni elmondja a megtérő imát, és látható amint szinte mázsás súlyok estek le életéről, mert gondjait, nehézségei és problémáit is átadta Jézusnak, aki őt gyermekévé fogadta.

 

 

A felvétel mobiltelefonnal készült, 2012 január végén.

bacsipista, 2012.02.25.


A család életében ezzel még nem fejeződött be a megtérés sorozat, két héttel később Móni nagyobbik lánya Klaudia is átadta életét Jézus Krisztusnak. Rendszeresen részt vesznek a barátkozó tanfolyamon ahol a keresztény élet alapjairól hallanak tanítást.

2012.03,22.