Prófétai üzenetek  csoportunknak

 

PRÓFÉCIA   Havanna Csoport részére PRÓFÉCIA

 


K. Gizella az alábbi levelet küldte csoportunknak:Monday, March 30, 2009 1:20 PM

A hónap elején, amikor a Láthatatlan Imacsoportban imádkoztam, kérdeztem az Urat, hogy mi ez a sok betegség.

A válasz rövid volt, és velős: ez csak a gonosz színjátszása.

Tehát ez azt jelenti kedves Tesók, hogy igenis van gyógyulás, az összes betegségből, amiben Havannás Tesó (vagy hozzátartozótok) szenved. Mert ha az Ur azt mondta, hogy ez csak egy színjátszás, akkor ez úgy is van.

De kérlek Benneteket, Ti is vizsgáljátok meg:) Jó?
Szeretettel!
Gizella „


Megvizsgáltuk az üzenetet.


A próféciát elfogadjuk, a betegséget elutasítjuk, és nem fogadjuk el akkor, sem ha annak testi jelei vannak, ha fájdalmakkal is bombáz a gonosz, mert tudjuk, hogy a színjáték élethűnek látszik. 
De ha legördül a függöny vége a szereposztásnak. Akkor a „beteg” egészségesen távozik, mert a függöny mögött minket Jézus vár.

Valóban nagyon erőteljesen támad a gonosz, amit érzékelünk csoportunkban is. Betegségek sorozata szeretné családunk Istenbe vetett hitét megtörni. A gonosz keményíteni próbál, de ellene megyünk, mert tudjuk, hogy Istennel mi győztesek vagyunk.

                                   Érkezett egy másik levél is ezen a napon csoportunknak.

K. Eszter 
Monday, March 30, 2009 8:27 PM
Nagy fordulat


Néhány hete forgatom magamban azt az összerakott képet a gyüliről amit most szeretnék megosztani ... A Szent Szellem nagyon sokakban formálja az igaz hitet. Istennek nagy elhívása van erre a gyülekezetre. Nem csak lakótelepre, de városra, országra kiható elhívások. Ilyen helyzetben az ellenségnek is nagyobb erőket kell bevetni, hogy visszatartson minket. Betegség, szegénység, bűnökre csábítás. Mindez az igaz Úrvacsorában törik meg. Ő már Új bort iszik velünk, az Új nemzedékkel, aki hitből él az Ő királyságában. Éledj Isten népe, mert él a te szabadítód! Jézus valóban minden fölött győztes, de nekünk meg kell térnünk abból, hogy ezt nem HITTEL fogadjuk el. Ma délután kaptam Dániel 7;14.Nagyon közel az áttörés talán csak hetek .Békességet és erőt árasszon az Úr Jézus a szívedbe. Szeretettel: Eszter


Támad az ellenség. Családfőket az italhoz vezet, anyagi romlást idéz elő, rég elhagyott kötelékek kerülnek vissza életünkbe, betegség gyötör és sok egyéb rossz dolog teszi próbára hitünket. 

Mit rontottunk el?  

Hagytuk kialudni a hit lángját. Nincs időnk imádkozni, Isten igéjét tanulmányozni, csukott szemmel járunk, amikor figyelni kellene, és tágra nyílt szemmel bámulunk, amikor el kellene
fordulnunk. Aprónak tűnő bűnöcskéket követünk el, és már nem halljuk meg Isten hangját.
Betölti életünket az aggodalmaskodás, jön a depresszió, a betegség…..

Mindez az igaz Úrvacsorában törik meg.

Térjünk meg újra bűneinkből! Jézus megbocsát! Álljunk alázatosan és őszintén az Úr elé, ismerjük el, hogy ez csak egy színjáték, amellyel az ördög akar minket bábként mozgatni. 
HITTEL fogadjuk el, hogy él a mi szabadítónk, Jézus, aki valóban minden fölött győztes.

"És ada néki hatalmat, dicsőséget és országot, és minden nép, nemzet és nyelv néki szolgála: az ő hatalma örökkévaló hatalom, a mely el nem múlik, és az ő országa meg nem rontatik." 
Dániel 7:14

   "Ez egy műhely, ahol maga Isten a mesterek által készít értékes dolgokat. Szükség van kikalapálni az eldeformálódott életeket.

Van akinek csak finom, egyszerű alakítás kell de van akit teljesen át kell dolgozni.

Van akinek kalapács kell, van akinek elég egy kis reszelő, hogy a sorja el legyen távolítva.

Ne akarjatok hasonlítani senkihez. Isten egyediségeteket, egyéniségeteket akarja használni.

Értékesek vagytok és odaszánásotokat az Úr meg fogja áldani. Az a munka amit elkezdtetek, sokkal messzebre megy, mint amit elgondolnátok. A műhely szerepe, hogy tetszetős, egyedi termékek kerüljenek ki belőle.
Ez legyen a célotok, hogy értékes, vonzó legyen mindaz ami kikerül onnan.
A mesterek pedig akik dolgoztok az embereken, Jézustól vegyetek mindenkor erőt és tanácsot aki a mesterek Mestere.

                    Szeretettel

                                                     Attila "

 

                         2008. november 25,

 

 

Pappné Eszter a Bibliát olvasva ( Ézsaiás 41,18) az alábbi üzenetet kapta gyülekezetünkre és csoportunkra  2008.június 23-án.

 

„A kopár hegyeken folyókat fakasztok, a völgyek mélyén forrásokat, a pusztát bővizű tóvá változtatom és a szomjú földet vizek forrásává."(Ézsaiás 41,18)

 

Az Agapé gyülekezet képviseli a Havanna lakótelepen, mint kopár hegyen Isten jelenlétét. Az itt élők  számottevő része még Isten nélkül él.. Ebből a gyülekezetből indulva fakad fel Isten jelenléte , innen fog áradni a dicsőség. Ezt a dicsőséget ábrázolja a folyó. Ez még nem folyó, jelenleg  még apró patakok, de ezek a patakok folyóvá fognak duzzadni, és élő vízzel éltetni és táplálni fogják az itt élőket. A Havanna lakótelepen, mint völgyben , hegyek közé zárva fog felbuzogni az élő víz. Ezek a források innen fognak eredni és a  puszta ,az Isten nélküli város, megtelik élettel.  A szomjú föld az Isten megváltására szomjazó itt élő emberek, akik forrásokká fognak válni  mint maguk és környezetük számára Jézus kiválasztása által, és ezek a források  változtatják tóvá városunkat.